Meld je nu aan voor de studentenborrel van DRV!

Kennismaken met één van de beste accountantskantoren van Nederland? Dat kan!

 

 

DRV zoekt werkstudenten en nieuwe collega’s! Wil je jezelf in rap tempo ontwikkelen en snel zelfstandig cliëntencontact hebben, dan is DRV een goede keus voor jou. Op 3 december organiseren wij een studentenborrel in het bruine DRV Café op de vestiging in Rotterdam. Daar maken we graag kennis met jou.

 

Datum en tijd: donderdag 3 december, 16:30 – 20:00 uur

Locatie: Het bruine Café van DRV Rotterdam, Hoofdweg 52, 3067 GH Rotterdam

 

DRV is in omvang het 15e kantoor van Nederland. We staan bekend om onze hoge kwaliteit en brede dienstverlening aan ondernemers in het mkb. De samenstel-, controle- en fiscale praktijk maken gebruik van de meest moderne processen en (cloud)software. Maar bovenal zijn we een persoonlijk kantoor met korte communicatielijnen, intern en met onze cliënten.

 

Voor onze vestigingen in Rotterdam, Oud-Beijerland en Sliedrecht zoeken we studenten met een wetenschappelijke opleiding en de ambitie om door te groeien in de accountancy of fiscale praktijk. Ondernemende mensen die van aanpakken houden en die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Kom dan naar de borrel en vraag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Tip: ook als werkstudent zijn er bij DRV volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

 

Je kunt je aanmelden bij Marente Smit via m.smit@drv.nl en telefoon 0113-200900.

 

DRV Accountants & Adviseurs. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed