De perfecte vakantiebaan van PwC!

Geef je nú op voor de Perfecte Vakantiebaan

 

Studeer jij Fiscale Economie, Fiscaal Recht, Econometrie of Actuariële Wetenschappen? En wil jij tijdens je zomervakantie werken aan je toekomst? Schrijf je dan in voor één van de 50 Perfecte Vakantiebanen bij PwC en wie weet ervaar jij van 4 tot en met 15 juli 2016 de praktijk van jouw keuze.

Kies de praktijk die bij jou past!

 

Studeer je Fiscale Economie of Fiscaal Recht, dan kun je terecht bij:

  • Corporate Tax (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven & Groningen)
  • Indirect Tax & Douane (Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht & Groningen)
  • People and Organisation (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht)
Studeer je Econometrie of Actuariële Wetenschappen, dan kun je op verschillende kantoren bij Pensions, Actuarial & Insurance Services terecht.
Met Fiscale Economie kun je ook op kantoor Amsterdam, Rotterdam en Utrecht terecht bij onze Tax Reporting & Strategy-praktijk, die zich naast wet- en regelgeving onder meer bezighoudt met advisering op het gebied van de fiscale positie en Tax Accounting.
Welke praktijk je ook kiest, je werkt mee aan bestaande klantcases, proeft sfeer en krijgt er nog voor betaald ook. Een echt kijkje in de keuken dus. Bovendien sluiten we deze twee weken feestelijk af met een verrassingsactiviteit voor alle deelnemers.

Solliciteer nu

 

Solliciteer uiterlijk zondag 15 mei voor één van de 50 Perfecte Vakantiebanen. Geef duidelijk in je motivatiebrief aan welk kantoor en welke afdeling jouw voorkeur heeft, dan houden we daar rekening mee.

 

Vragen over de Perfecte Vakantiebaan?
Neem dan gerust contact met mij op.Jeroen van Odijk
Recruiter
088 – 792 70 51
jeroen.van.odijk@nl.pwc.com
No Comments Yet

Comments are closed