Deloitte Business Course 2015 naar Hong Kong!

 

Hong Kong, 16 – 21 november 2015

 

Beste student,

 

De Deloitte Tax Business Course biedt je een mix aan inhoudelijke en persoonlijke uitdagingen. Houd jij je hoofd koel in Hong Kong, één van de drukste metropolen ter wereld? Het is ook de stad waar Deloitte vanwege alle financiële mogelijkheden die deze plek biedt, een ‘Dutch Desk’ gevestigd heeft.

 

Samen met onze Tax Professionals ervaar je tijdens de Business Course hoe het is om als fiscalist bij Deloitte te werken. Het unieke aan deze opdracht is dat het een echt vraagstuk is van een potentiële klant van Deloitte. Dit is het échte werk!

 

Je zult aangenaam verrast zijn en merkt dat professionaliteit, inhoud en sympathie prima samengaan. Uiteraard staat deze week niet alleen in het teken van fiscale inhoud, maar draait het ook om jouw persoonlijke ontwikkeling. Verder mag een bezoek aan de mooiste plekken van Hong Kong natuurlijk niet ontbreken. Naast het harde werken, maken we daarom ook veel tijd vrij voor fun!

 

Ben jij een Bachelor 3 of Master student Fiscale Economie of Fiscaal Recht? Check hier het programma van de Business Course: werkenbijdeloitte.nl/bctax en meld je aan voor de Tax Business Course van 16 t/m 21 november 2015 in Hong Kong!

 

Aanmelden kan t/m 4 oktober 2015

 

Groeten,

 

Aaron & Elsemiek
Deloitte Recruitment

 

Aaron Herschberg
E. aherschberg@deloitte.nl
T. 088 288 7181

Elsemiek van Vendeloo

E. evanvendeloo@deloitte.nl
T. 088 288 2812

 

                  

 

Deloitte Nederland
Wilhelminakade 1
3072 AP Rotterdam
Nederland

No Comments Yet

Comments are closed