Meijburg Business Course 2016 naar Boston,Harvard!


MeijburgBusinessCourseHarvard

 

Meijburg & Co. Business Course naar Harvard, Boston!

 
We are Meijburg. Harvard here we come!
Dit jaar geeft Meijburg & Co vijftien tot twintig fiscale topstudenten (WO) de unieke kans om mee te reizen naar de top van de wetenschappelijk en sportieve wereld…

 

Vakinhoud, sport en cultuur op een toplocatie
Na een aantal jaren met de Business Course naar Zuid-Afrika te zijn geweest, was het dit jaar tijd om het roer om te gooien. Meijburg & Co heeft een nieuwe Business Course ontwikkeld, geschoeid op een sterk wetenschappelijke, vakinhoudelijke en sportieve leest. Hierbij is gekozen voor een exclusieve locatie die al eeuwenlang de belichaming is van deze elementen… Waar kun je dan beter heen gaan dan naar Harvard University in Boston, USA?!

 

De Business Course 2016 belooft een mix van wetenschap, cultuur, sport en vakinhoud te worden, om de meest ambitieuze fiscale studenten tot het uiterste uit te dagen. Daarnaast is de Business Course natuurlijk dé gelegenheid om kennis te maken met Meijburg & Co en de aanwezige Meijburgers. Reis jij mee naar de top?

 

Reis mee naar de top!
Wil jij ons op deze toplocatie laten zien wat jij in huis hebt en waar jouw tax ligt? Zit jij in het laatste jaar van je bachelor of master Fiscaal Recht of Fiscale Economie (WO)? De inschrijving sluit 11 december 2015, dus wees er op tijd bij!

 

Blijf onze website en Facebookpagina in de gaten houden, ook als je je al hebt aangemeld voor deze uitdagende reis, want binnenkort kun je een wildcard voor de Business Course naar Harvard winnen, waarmee je jezelf direct van een plek in het vliegtuig verzekerd! Meer informatie over de wildcard en hoe je deze kunt bemachtigen volgt spoedig.

 

Aanmelden & selectieprocedure
Aanmelden voor de Business Course 2016 kan tot uiterlijk 11 december 2015 via waarligtjouwtax.nl. Na het sluiten van de inschrijving ontvang je meer informatie over de selectieprocedure.

 

Sleep jij een Meijburg TopMastership in de wacht?
Als jij deze uitdaging aan durft te gaan, kun je je kwalificeren voor een Meijburg TopMastership Terwijl jij jouw studie afrondt, verzekert dit TopMastership je van een goedbetaalde bijbaan op een van onze kantoren waar jij het werkende leven in de praktijk kan leren kennen.

 

No Comments Yet

Comments are closed