Meijburg Masters of Tax

 

Meijburg Masters of Tax

 

Voortreffelijk in Vpb? Meesterlijk in M&A? Baas op de btw? Kom naar de Meijburg Masters of Tax, overdonder ons en win een ticket voor de Meijburg Business Course Boston/Harvard 2016!

 

Tijdens de Masters of Tax, hét nieuwe event van Meijburg & Co op 9 oktober a.s., gaan wij op zoek naar fiscale toptalenten! Ligt jouw hart bij het fiscale vak, behoor jij tot de uitblinkers bij het oplossen van complexe fiscale vraagstukken en ben jij ook nog eens onverslaanbaar op het water? Dan ben jij een van de Meijburg Masters of Tax! Tijdens dit event leer je niet alleen Meijburg en de Meijburgers beter kennen, maar maak je ook kans op een ticket voor de Business Course naar Boston/Harvard 2016!

 

Gedurende de dag zul je worden uitgedaagd om de diverse kwaliteiten te tonen waarover een Meijburg Master of Tax dient te beschikken. Aan bod komen jouw vaktechniek, ondernemerschap, mentale veerkracht, sociale vaardigheden en last but not least: sportiviteit. Samen met andere talentvolle studenten kun jij laten zien welke eigenschappen jou tot een unieke fiscalist maken. Tijdens het event, kom jij te weten waar Meijburg zijn fiscale focus legt en ontdek jij of die bij jou past. Natuurlijk zorgen wij voor een heerlijke lunch en sluiten wij de dag af met een borrel en diner.

 

Denk jij dat de titel Meijburg Master of Tax jou op het lijf is geschreven? Schrijf je dan snel in. Leer ons kennen, bewijs jezelf en win een ticket voor Harvard!

 

Meer informatie kan je vinden op https://www.waarligtjouwtax.nl/student/wo/meijburg-masters-of-tax!

No Comments Yet

Comments are closed