Meld je aan voor de Baker McKenzie Tax Course!

Nieuwsgierig hoe het is om als fiscalist bij Baker McKenzie te werken aan complexe, multidisciplinaire en internationale projecten? Meld je dan nú aan voor de Tax Course op 12 en 13 april. Tijdens deze tweedaagse course ga je, samen met 15 andere studenten, aan de slag met een uitdagende real life business case. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat een functie bij een kantoor op topniveau betekent: hard werken en na een enerverende dag welverdiende ontspanning. Je overnacht in een stijlvol hotel in Amsterdam.

Ben jij derdejaars bachelor- of masterstudent WO Fiscale Economie of Fiscaal Recht? Meld je dan aan via onderstaande link. Je kunt je aanmelden tot en met 25 maart.

Klik hier om je aan te melden

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 28 en donderdag 29 maart. Je hoort uiterlijk maandag 26 maart of je uitgenodigd bent voor de selectiegesprekken. Houdt hier dan ook rekening mee in je planning.

Heb je vragen, of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze recruiter Rebecca Schouten via 020-5517 404 of rebecca.schouten@bakermckenzie.com.

No Comments Yet

Comments are closed