Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Notice: Only variables should be passed by reference in /www/wp-content/themes/thevoux-wp/admin/ot-loader.php on line 329 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/woocommerce.php on line 130 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Meld je aan voor de borrel van EY Dutch Caribbean – De Aanslag

Meld je aan voor de borrel van EY Dutch Caribbean

Beste CT’er,

Heb je altijd al eens een stage in het buitenland overwogen of zelfs overwogen om een aantal jaar in het buitenland te werken? EY Dutch Caribbean nodigt je uit voor hun presentatie en kennismakingsborrel op maandag 4 juni (17:00 uur tot 19:30) bij Restaurant De Tuin.

Tijdens de informele presentatie zal EY Dutch Caribbean meer vertellen over hoe het is om in Caribisch Nederland bij EY te werken en welke mogelijkheden hier voor studenten en starters liggen. Na de presentatie zullen wij onder het genot van een aantal hapjes en drankjes nader kennis maken met de medewerkers van EY Dutch Caribbean en is er volop ruimte om al je vragen te stellen over het werk dat zij doen.

Wil je weten hoe het is om bij EY Dutch Caribbean te werken of wil je inspiratie opdoen voor later in je studie of carrière? Schrijf je dan nu in via http://www.christiaanse-taxateur.nl/kennismakingsborrel-ey-dutch-caribbean/. Let op, er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus vol = vol.

 

EY Carribean

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
No Comments Yet

Comments are closed

Contact
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam
(T) 010- 408 14 69
(E) aanslag@christiaanse-taxateur.nl


Sponsors
banner 280 x 60 banner 280 x 60