Meld je aan voor de PwC Tax Course Barcelona!

PwC Tax Course Barcelona – 24 t/m 27 november 2016

Ben jij derdejaars of masterstudent wo Fiscale Economie of Fiscaal Recht en heb jij zin in een intensieve kennismaking met PwC en het belastingadviesvak? Meld je dan uiterlijk 9 oktober aan voor de Tax Course Barcelona en beleef van donderdag 24 t/m zondag 27 november 2016 vier ervaringsrijke dagen met PwC’ers en medestudenten.

Ga je mee?

  • Maak op een intensieve manier kennis met PwC en haar werknemers van verschillende functieniveaus.
  • Stort je in een fictieve klantcasus, speel rollenspellen en krijg een compleet beeld van het belastingadviesvak én alle facetten van de Tax & HRS-praktijk van PwC.
  • Deel je ervaringen met andere ambitieuze studenten die misschien wel jouw toekomstige collega’s bij PwC worden. Daarmee vergroot je ook jouw netwerk.
  • Wissel formele activiteiten af met informele uitstapjes: zo maak je een tapastour en een fietstocht door Barcelona, bezoek je de Sagrada Familia, dineer je in de lekkerste restaurants en ga je op stap in de meest trendy clubs van deze Spaanse metropool. En in je vrije tijd is er ook nog ruimte om te shoppen.
  • Je krijgt de kans jezelf te laten zien en te achterhalen of jij bij PwC past. Voor velen is de Tax Course Barcelona een mooie opstap geweest naar een werkstudentschap en/of startersfunctie. Zie jij jezelf ook bij PwC werken? Solliciteer dan direct!
Vragen? Neem dan gerust contact op:Lauren Bostelaar
Recruiter Tax & HRS
Tel.: 088 – 792 76 61
lauren.bostelaar@nl.pwc.com
No Comments Yet

Comments are closed