Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Notice: Only variables should be passed by reference in /www/wp-content/themes/thevoux-wp/admin/ot-loader.php on line 329 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/woocommerce.php on line 130 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Commissie – De Aanslag

De Aanslagcommissie is verantwoordelijk voor de fiscale content op De Aanslagwebsite. Sinds vorig jaar is het verenigingsblad “De Aanslag” gedigitaliseerd. In plaats van een papieren blad dat ieder kwartaal op de deurmat viel, worden er nu geregeld fiscale content op De Aanslag geplaatst. Wekelijks komen er interviews met kantoren en hoogleraren, verschillende artikelen en video’s over fiscale ontwikkelingen en vraagstukken, prijsvragen en enquêtes online, waar je als fiscalist-in-spé zeker wat aan hebt. Een verdieping in de fiscaliteit naast je verplichte curriculum, verzorgd door mede-studenten. Een nieuw tijdperk heeft zijn intrede gedaan en hier hebben wij uiteraard een geschikte en enthousiaste commissie voor nodig.

De leden van de Mediacommissie 2017/2018:

Giorgio Peterse
Mijn naam is Giorgio Peterse en ik kijk ernaar uit om komend jaar de functie van Commissaris Media binnen het XXVe bestuur der R.F.V. Christiaanse-Taxateur te gaan vervullen. Ik ben opgegroeid in het rustieke Drenthe en na mijn middelbare school in Emmen te hebben afgerond, ging mijn interesse uit naar Rotterdam om daar Fiscale Economie te gaan studeren. Logischerwijs woonde ik al voor mijn eerste Eurekaweek in Rotterdam. Een actie die uitermate aanbevelenswaardig is, omdat je dan met volle teugen van deze intensieve maar waardevolle week kunt genieten. Zo heb ik mensen leren kennen die vandaag de dag veel voor me betekenen en tevens heb ik me direct ingeschreven bij de CT, welke een prominente rol is gaan spelen tijdens mijn studie. Inmiddels zit ik in mijn Master, welke ik komend jaar wil gaan afronden.                        Tijdens mijn eerste Bachelor jaar hebben de CT-activiteiten en de leden me geïnspireerd om gedurende mijn tweede jaar de Almanakcommissie te gaan doen. Dit heeft me ertoe bewogen om hierna voor de Aanslagcommissie te gaan. Vervolgens heb ik tijdens mijn eerste Master jaar meegedaan aan het TJP en ben ik mee geweest op studiereis. Dit gaf me het besef dat voor mij een bestuursjaar een van de weinige zaken is die aan dit rijtje ontbreekt.

Als Commissaris Media zal ik komend jaar het genoegen hebben de Aanslag- en de Almanakcommissie te dirigeren en de media van de vereniging onder handen te nemen. Vanzelfsprekend wordt mijn bestuur hier nauw bij betrokken. Ik wens iedereen een positieve ervaring toe, zoals ik die zelf heb gehad en nog steeds heb. Daarom kan ik iedereen van harte aanbevelen om actief te worden bij de CT en de studiestress af te werpen tijdens de borrels.

Voor vragen ben ik altijd beschikbaar, dus schroom niet om contact op te nemen of langs te komen op H13-11 om onder het genot van een koffie en een fenomenaal panorama op Rotterdam alle informatie te krijgen die je wilt.

Tanja van de Klundert
Beste mede CT-ers,
Ik ben Tanja van de Klundert. Momenteel ben ik bezig met de master Fiscaal Recht en dit jaar mag ik deel uitmaken van de Mediacommissie. Hiervoor heb ik zowel mijn bachelor Fiscaal Recht als de bachelor Rechtsgeleerdheid behaald. Verder ben ik vrijwilliger van de Stichting Belastingwinkel Regio Rijnmond in Spijkenisse en help ik met het invullen van IB-aangiftes voor mindervermogenden en ouderen. Buiten mijn studie zwem ik graag, ga ik graag uit eten en kijk ik aardig wat series weg.
Vorig studiejaar heb ik meegedaan met het Tax Jurisprudence Program van de CT en daar heb ik de smaak te pakken gekregen om me wat meer te verdiepen in fiscale onderwerpen die tijdens de studie niet aan bod komen. Het lijkt me met name met het oog op het huidig regeerakkoord erg interessant om deze ontwikkelingen te volgen en dit voor zowel eerste- als laatstejaars op een luchtige manier uiteen te kunnen zetten. Verder hoop ik dat ik samen met mijn commissie leuke interviews af kan nemen en interessante mensen voor de camera kan krijgen.

Neslihan Inci
Mijn naam is Neslihan Inci en met veel plezier lever ik dit jaar een bijdrage aan de Mediacommissie bij de CT. Ik zit nu in mijn tweede jaar van Fiscaal Recht en naast mijn studie doe ik ook vrijwilligerswerk, zoals het invullen van belastingaangiftes bij de SBR.
Verder geniet ik van lezen, koken en zwemmen. Ik probeer mezelf altijd te ontwikkelen en ik leer graag iets nieuws waardoor ik dit jaar uit mijn ‘comfortzone’ ben gestapt en heb gesolliciteerd bij deze commissie. Waarom de Mediacommissie? ‘The more we share, the more we have’ – Leonard Nimoy.
Ik hoop dan ook dat mijn commissiegenoten en ik samen veel interessante artikelen en interviews met jullie kunnen delen die jullie zullen inspireren en vermaken!

Ruby Doeleman
Hoi! Mijn naam is Ruby! Ik ben 18 jaar oud en net begonnen aan mijn bachelor Fiscale Economie, maar was meteen overtuigd om actief worden bij de Christiaanse-Taxateur! Ik heb een heleboel hobby’s en creativiteit is een van mijn grootste passies, vandaar de keuze voor de Mediacommissie! Ik ben nog ietwat onervaren in de fiscale wereld, maar weet zeker dat dit me er niet van gaat weerhouden om mijn steentje bij te dragen aan ons verenigingsblad. Ik hoop dat jullie iedere keer weer zullen genieten van ons harde werk en ik hoop op jullie enthousiaste reacties!

Yoran van der Pijl
Hallo allemaal! Mijn naam is Yoran van der Pijl en ik ben 19 jaar oud. Ik zit nu in mijn tweede jaar Fiscaal Recht. Het eerste jaar ging ik nog op en neer vanuit Ter Aar, een dorp in het Groene Hart, maar inmiddels ben ik op kamers in Rotterdam. Buiten mijn studie heb ik inmiddels het Rotterdamse studentenleven ontdekt. Ook heb ik op de campus de weg naar de sportschool gevonden. Mijn voorkeur gaat echter wel uit naar het kijken van sport, en dan met name voetbal en NBA. Ik ben dit jaar lid van de Mediacommissie en kijk er erg naar uit iedereen op de hoogte te houden van het wel en wee van de CT.

Emily Zheng
Hoi allemaal! Mijn naam is Emily Zheng en ik ben 20 jaar oud. Ik zit momenteel in het tweede jaar van Fiscaal Recht. Naast mijn studie vind ik het heel erg leuk om te reizen, koken en series te kijken. De wereld rondreizen, staat zeker weten erg hoog in mijn lijstje. Verder ben ik een echte foodie, dus kan je me vaak in restaurants vinden. Ik sta ook graag zelf in de keuken, maar de afwas achteraf maakt altijd alles een stuk minder leuk. Ik heb er onwijs zin in om samen met mijn commissiegenoten aan de slag te gaan en jullie op de hoogte te houden, met veel interessante fiscale artikelen!

Contact
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam
(T) 010- 408 14 69
(E) aanslag@christiaanse-taxateur.nl


Sponsors
banner 280 x 60 banner 280 x 60