Solliciteer nu voor De Aanslagcommissie!

Beste CT’er,

Volgende week donderdag vindt de eerste ledenborrel plaats en dit is dé kans om met andere CT’ers en bestuursleden over de commissies te praten en vragen te stellen. De sollicitaties voor diverse commissies staan namelijk open!
Hieronder de ervaringen van twee voormalige Aanslagcommissieleden.

 

Bilge Kucukali

Beste CT’er,
De (welverdiende) zomervakantie is bijna afgelopen en het nieuwe studiejaar doet langzamerhand haar intrede. Met veel plezier kijk ik terug naar het afgelopen jaar! Mij is gevraagd enkele ervaringen bij De Aanslag met jullie te delen. Als voormalig Aanslagcommissielid kan ik met trots mededelen dat er binnen een jaar veel is veranderd aan ons fiscale verenigingsblad! Wij zijn – zoals wellicht velen van jullie al weten – van de papieren versie overgestapt naar een eigen website: www.de-aanslag.nl. In het kader van digitalisering zijn alle artikelen, interviews en fiscale weetjes digitaal vervaardigd. Dit is natuurlijk niet alles! Via een digitale weg staan veel meer mogelijkheden open voor verandering (denk bijvoorbeeld aan het maken van filmpjes en het bijhouden van dagelijkse fiscale actualiteiten), waardoor er dus ook veel ruimte is voor creativiteit!

Bij De Aanslag heb je afwisselende taken, waardoor je steeds weer nieuwe ervaringen opdoet. Zo ga je bijvoorbeeld langs fiscale topbedrijven om interviews af te nemen, schrijf je fiscaal gerelateerde artikelen en bedenk je concepten om rubrieken nieuw leven in te blazen. Wat ik ook heel fijn vond is dat mijn taken zeer goed te combineren waren met de studie. Ik heb veel ruimte gehad om mijn tijd in te delen. Dit was voor mij heel belangrijk, omdat ik veel andere bezigheden had.

Daarnaast is een commissiefunctie binnen de grootste en leukste fiscale vereniging van Nederland een geweldige verrijking van je studentenleven! Je blijft je constant ontwikkelen, zowel inhoudelijk als op competenties. Door het verruimen van je inzichten, kijk je vanuit een breder perspectief naar zaken. Een commissiefunctie bij De Aanslag is dan ook zeer aan te raden voor de enthousiaste student die zich graag op inhoudelijk en creatief gebied laat uitdagen!
Artjom Bagramjan

Hi! Mijn naam is Artjom Bagramjan en ik heb vorig collegejaar deel uit mogen maken van de Aanslagcommissie. Dit was voor mij een bijzonder leuke ervaring. Je breid je netwerk uit door interviews, fiscaal inhoudelijk word je er een stuk slimmer op en je maakt nieuwe vrienden. Ik zou iedereen die twijfelt over het actief worden bij de Christiaanse-Taxateur, aan willen raden om zeker bij een commissie te gaan!

 

Ook geïnteresseerd in een commissie? Schroom niet om ons aan te spreken op de borrel met je vragen.
Enthousiast en wil je solliciteren? Stuur je CV met motivatie uiterlijk 15 september naar bestuur@christiaanse-taxateur.nl.
Tot op de borrel 3 september a.s. in de Cinéma Rotterdam!

No Comments Yet

Comments are closed