STBB2NY: Ervaar Stibbe tijdens de 5-daagse masterclass in New York

STBB2NY

Wil jij tijdens je studie proeven van het echte werk als advocaat, fiscalist of notaris? Ga met Stibbe van 9 tot en met 14 mei 2018 naar New York!
Als rechtenstudent weet je waarschijnlijk nog niet waar je straks het best tot je recht komt. Wij kunnen dat niet voor jou bepalen, die keuze maak jij zelf. Wat wij wel kunnen doen is jou de kans bieden om Stibbe en onze internationale rechtspraktijk beter te leren kennen.
Van 9 tot en met 14 mei 2018 nemen wij een groep talentvolle studenten mee voor een vijfdaagse masterclass in New York. In workshops pak je samen met onze advocaten zaken aan op verschillende rechtsgebieden, maak je kennis met cliënten en kijk je mee in de dagelijkse praktijk van een Amerikaans topkantoor. En natuurlijk is er ook tijd voor de ‘Big Apple’ zelf. Vijf dagen ‘work hard, play hard’!

Alle derde- en vierdejaars studenten Nederlands, fiscaal en notarieel recht kunnen zich tot zondag 25 maart 2018 24.00 uur aanmelden. Uiterlijk 29 maart hoor je of je bent geselecteerd voor een selectiegesprek en een assessment.

De selectiegesprekken en assessments voor STBB2NY vinden plaats van maandag 9 tot en met vrijdag 13 april 2018.

Houd ook je agenda vrij voor de kennismakingsdag op dinsdag 1 mei 2018.

Interesse? Schrijf je uiterlijk 25 maart 2018 in via: http://www.werkenbijstibbe.nl/nl-nl/kennismaken/stbb2ny

Wil je op een andere manier kennismaken met Stibbe?
Kom dan naar één van onze aankomende Stibbe Talks op 18 april 2018 of onze praktijkdagen Competition & Regulated Markets, Bestuursrecht, TMT/IP, Notariaat of Banking & Finance. Je kunt hiervoor aanmelden via onze website werkenbijstibbe.nl

No Comments Yet

Comments are closed