Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Notice: Only variables should be passed by reference in /www/wp-content/themes/thevoux-wp/admin/ot-loader.php on line 329 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/woocommerce.php on line 130 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Thema bekendmaking: ‘Extaxtations’ – De Aanslag

Thema bekendmaking: ‘Extaxtations’

Waarde lezer,

 

Het studiejaar is net begonnen en dat betekent niet alleen dat er weer hard gestudeerd moet worden, maar ook dat de nieuwe commissieleden van De Aanslag aan de slag mogen! De leden die al bekend zijn met onze mooie artikelen, zullen waarschijnlijk weten dat wij een groot deel van de artikelen omtrent een bepaald thema schrijven. Al deze thema’s representeren zoals vanzelfsprekend een fiscaal onderwerp. Als we terug gaan in de geschiedenis van De Aanslag, zien wij onder andere de thema’s belastingontwijking/-ontduiking en de macht van Brussel voorbij komen. De komende drie maanden gaan wij ons best doen om jullie kennis bij te brengen en te amuseren met een nieuw thema.

 

Sommigen hebben vol spanning uitgekeken naar de derde dinsdag van september, waarop de miljoenennota en rijksbegroting bekend zijn gemaakt. Anderen lieten het over zich heen komen en zien volgend jaar wel wat er voor hen zal veranderen. Op deze heugelijke dag is ook het nieuwe belastingbeleid voor het jaar 2017 ter sprake gekomen. Daarnaast hebben de politieke partijen allemaal een eigen mening en hun eigen doelstellingen wat betreft het nieuwe belastingbeleid voor volgend jaar. Bovendien zullen de verkiezingen in maart volgend jaar zijn en zal er dus veel gediscussieerd en beloofd worden wat betreft fiscale veranderingen.

 

Jullie voelen het misschien al aankomen, ons nieuwe thema. De komende maanden gaan wij jullie namelijk de veranderingen en de verwachtingen van het belastingbeleid van 2017 voorschotelen. Dit onder de speelse naam “Extaxtations”. Hierbij kunnen jullie onder meer interviews, “De Tien..” en natuurlijk een thema artikel verwachten. Daarnaast blijven wij het fiscale nieuws volgen en zullen wij dit als vanouds voor jullie samenvatten.

 

Namens de commissie wensen wij jullie veel leesplezier toe en gaan wij ons best doen om jullie helemaal klaar te stomen voor aankomend belastingjaar.

 

Door: Mike Hagendoorn

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
No Comments Yet

Comments are closed

Contact
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam
(T) 010- 408 14 69
(E) aanslag@christiaanse-taxateur.nl


Sponsors
banner 280 x 60 banner 280 x 60