Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Notice: Only variables should be passed by reference in /www/wp-content/themes/thevoux-wp/admin/ot-loader.php on line 329 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/woocommerce.php on line 130 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Thema bekendmaking: ‘Fair taxation’ – De Aanslag

Thema bekendmaking: ‘Fair taxation’

Beste lezer,

We zijn alweer een aantal maanden aan het studeren en De Aanslagcommissie is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het thema ‘Extaxtations’. Nu we 2016 hebben afgesloten, kijken we vooruit naar wat 2017 ons zal brengen. Eén van de eerste mooie dingen die 2017 ons brengt, is een nieuw thema voor De Aanslag. De aankomende maanden zullen wij proberen om jullie het een en ander bij te brengen op het gebied van ‘Fair taxation’.

Hierbij zullen wij onder andere ingaan op wat Fair taxation eigenlijk is, of onze medestudenten de vermogensbelasting wel ‘fair’ vinden en uiteraard komen gebruikelijke artikelen zoals ‘De Tien…’ en het thema-artikel terug. Verder zal de link gemaakt worden met Robin Hood. Deze Engelse volksheld stal geld van de rijken en verdeelde dit gestolen geld daarna onder de armen van de bevolking. Op de vraag of de overheid iets soortgelijks dient te bewerkstelligen door middel van belastingheffing wordt regelmatig teruggekomen.

Ook deze periode wenst de commissie jullie weer veel leesplezier en hopen we ook in dit nieuwe jaar jullie wat bij te brengen op het fiscale vlak.

Door: Ruud van Bommel

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
No Comments Yet

Comments are closed

Contact
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam
(T) 010- 408 14 69
(E) aanslag@christiaanse-taxateur.nl


Sponsors
banner 280 x 60 banner 280 x 60