Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Notice: Only variables should be passed by reference in /www/wp-content/themes/thevoux-wp/admin/ot-loader.php on line 329 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/woocommerce.php on line 130 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Themabekendmakingsartikel: Mark Ruttax III – De Aanslag

Themabekendmakingsartikel: Mark Ruttax III

Beste lezer,

Het nieuwe studiejaar is alweer volop aan de gang, de eerste tentamens zijn gemaakt en dus is het de hoogste tijd dat wij als nieuwe mediacommissie hard aan de slag gaan om jullie van fiscaal nieuws te voorzien. Het thema waar wij ons komende tijd mee bezig zullen houden is: ‘Mark Ruttax’.

Niet alleen in de collegebanken wordt er nagedacht over de fiscale wetgeving, ook in de politiek is dit een heet hangijzer. Met de vorming van de huidige coalitie zijn er een hoop veranderingen aangekondigd in het regeerakkoord. Om maar een kleine greep te nemen: de afschaffing van de dividendbelasting, het verhogen van het lage btw-tarief en het versneld verlagen van de hypotheekrente aftrek.

Over veel van deze onderwerpen laaien in Den Haag nog flinke discussies. Wij zullen ons de komende tijd focussen op de in het regeerakkoord aangekondigde wijzigingen en nemen jullie mee in deze discussies. Niet onbelangrijk natuurlijk zullen we ook ingaan op de belangrijkste veranderingen voor studenten. Ben je benieuwd wat er allemaal speelt? En wil je weten wat dit voor jou betekent? Houd dan de site in de gaten de komende tijd voor een hoop interessante artikelen.

Namens de nieuwe mediacommissie wil ik jullie ook dit studiejaar weer veel leesplezier wensen!

 

Tanja van de Klundert

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
No Comments Yet

Comments are closed

Contact
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam
(T) 010- 408 14 69
(E) aanslag@christiaanse-taxateur.nl


Sponsors
banner 280 x 60 banner 280 x 60