Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Notice: Only variables should be passed by reference in /www/wp-content/themes/thevoux-wp/admin/ot-loader.php on line 329 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/woocommerce.php on line 130 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Themabekendsmakingsartikel: Het uitkleden is begonnen! – De Aanslag

Themabekendsmakingsartikel: Het uitkleden is begonnen!

Beste lezer,

Het is weer zo ver: de tijd van de belastingaangiftes is wederom aangebroken. Het weer wordt langzaamaan wat beter, maar het uittrekken van de meeste kleren zit er helaas nog niet in ondanks dat de Nederlandse lente is aangebroken. De Belastingdienst is daarentegen al wel begonnen met het figuurlijk uitkleden van ons. Zoals de toon al doet vermoeden, zal de Aanslagcommissie de aankomende tijd met een kritische blik naar de Belastingdienst kijken.

In 2015 is de Belastingdienst een nieuwe weg ingeslagen. Met deze zogenoemde ‘Investeringsagenda’ wil de Belastingdienst zichzelf verbeteren door middel van modernisering. Wij zullen de aankomende tijd uitzoeken of dit plan werkt.

In deze periode zullen onder andere de capaciteitsproblemen van de Belastingdienst aan bod komen. Uiteraard keren ook artikelen zoals ‘De top tien…’ en het fiscale nieuws in dit thema terug.

Dit thema biedt dan ook wat stof tot nadenken, veel leesplezier!

Door: Ruud van Bommel

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
No Comments Yet

Comments are closed

Contact
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam
(T) 010- 408 14 69
(E) aanslag@christiaanse-taxateur.nl


Sponsors
banner 280 x 60 banner 280 x 60